• Χωρίς απόθεμα
Opti Meal

OptiMeal Puppy Small & Mini Dog Low Grain Privilege αρνί 650 gr.

9,20 €
χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
  Χωρίς απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Η ξηρή τροφή πλήρους σιτηρεσίου χαμηλών κόκκων για κουτάβια μινιατούρων και μικρόσωμων φυλών με υψηλή περιεκτικότητα σε αρνί είναι μια εξαιρετικής ποιότητας τροφή για την ενίσχυση της ανοσίας των κουταβιών μικρών και μικροσκοπικών φυλών, που κατασκευάζεται υπό την επίβλεψη κτηνιάτρων με την τεχνολογία της Ελβετίας εταιρεία Swiss Pet Nutrition Group. Η μοναδική συνταγή για την υγεία και την ομορφιά του κατοικίδιου σας περιέχει το ανοσοποιητικό σύμπλεγμα Immunity Support Mix, καθώς και επιλεγμένα συστατικά κρέατος, υγιεινά βότανα, μούρα, φυσικά αντιοξειδωτικά και πρεβιοτικά. Όλα αυτά δημιουργούν καθημερινή φυσική προστασία για το σώμα του σκύλου σας, και επίσης εγγυώνται την υγεία και την ομορφιά του κατοικίδιου ζώου σας για πολλά χρόνια.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε επιλεγμένο αρνίσιο κρέας, καθώς και η εισαγωγή φρέσκου κρέατος αρνιού, παρόμοιου με τον κιμά, στη συνταγή των σιτηρεσίων θα παρέχουν στο κατοικίδιο ζώο σας υψηλής ποιότητας, εύκολα εύπεπτη πρωτεΐνη ζωικής προέλευσης.

Η χαμηλή περιεκτικότητα σε δημητριακά και γλουτένη θα σώσει το πεπτικό σύστημα του σκύλου σας από την επιπλέον πίεση που υφίστανται κανονικά τα έντερα και το πάγκρεας για την πέψη τέτοιων αφύσικών συστατικών τροφής για σκύλους όπως η γλουτένη σιτηρών (γλουτένη).

Η υψηλή περιεκτικότητα σε μούρα και βότανα θα παρέχει στο σώμα του κουταβιού μια φυσική πηγή βιταμινών και φυτικών ινών, που θα βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και την υγεία του εντέρου.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε λαχανικά (πηγές υδατανθράκων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη) θα αποτρέψει την ανάπτυξη διαβήτη και θα συμβάλει επίσης στον σωστό σχηματισμό του σκελετού του κουταβιού.

Ένα μοναδικό σύμπλεγμα για τη διατήρηση και την ενίσχυση της ανοσίας Το Immunity Support Mix αποτελείται από:

Οι ειδικά καθαρισμένες βήτα-γλυκάνες βελτιώνουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος για μεγάλη διάρκεια ζωής του κατοικίδιου ζώου.

Το Actigen, ένα πρεβιοτικό νέας γενιάς, ομαλοποιεί την ισορροπία της ωφέλιμης εντερικής μικροχλωρίδας και διασφαλίζει την υγιή πέψη.

Φυσικό αντιοξειδωτικό SubStar ULTRA με βάση το δεντρολίβανο - χάρη στις αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, αποτρέπει την καταστροφή των κυττάρων του σώματος και τις ασθένειες των κατοικίδιων.

Τα OMEGA 3 και 6/Ψευδάργυρος/Βιοτίνη υποστηρίζουν το υγιές δέρμα και το όμορφο τρίχωμα.

Σύνθεση: αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών. όχι λιγότερο από 29,5%. λίπος πουλερικών. αποξηραμένες πατάτες. καστανό ρύζι 6,2%. αρνίσιο κρέας 6,1%. συκώτι αρνιού 5,9%. Σύκο. 5,49%. υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη 5%. αφυδατωμένη πρωτεΐνη αρνιού. όχι λιγότερο από 4,7%. άμυλο πατάτας. κριθάρι 3,28%. πρωτεΐνη πατάτας. λιναρόσποροι 1,94%. πολτός τεύτλων. μεταλλικά στοιχεία μαγιά μπύρας. λάδι σολομού. ρίζα πικραλίδας. cranberry 0,2%. αρνόγλωσσο. λάδι αγγουριού. MacroGard (πηγή β-γλυκάνης) 0,05%. Actigen (πηγή πρεβιοτικών - μανανολιγοσακχαρίτες) 0,04%. κατιφέδες (πηγή λουτεΐνης) 0,04%. ρίζα κολλιτσίδας. Ρίζα Althea. άνθη χαμομηλιού 0,03%. τσουκνίδα 0,03%. θυμάρι 0,015%.

Διατροφική αξία 100 γρ.

Ανά 1 κιλό: ωμέγα-3 λιπαρά οξέα - 6 γρ., ιδιαίτερα EPA / DHA - 1,9 γρ. ωμέγα-6 λιπαρά οξέα - 35,8 γρ.. Το 83,55% των πρωτεϊνών των ζωοτροφών είναι ζωικής προέλευσης.

Προστιθέμενα πρόσθετα: Πρόσθετα τροφίμων (ανά 1 κιλό ζωοτροφής). mg/kg: βιταμίνη Α: 23.250 IU. βιταμίνη D3: 1.240 IU. βιταμίνη Ε: 775. βιταμίνη C: 310. βιταμίνη Β6: 3,44. βιταμίνη Η (βιοτίνη): 0,22. ταυρίνη: 2 170. ψευδάργυρος: 124,04. χαλκός: 13,28. μαγγάνιο: 3,04. σελήνιο: 0,09.

Τεχνολογικά πρόσθετα (ανά 1 κιλό ζωοτροφής). mg/kg: αντιοξειδωτικό φυσικής προέλευσης: 330. εκχύλισμα τοκοφερόλης φυσικής προέλευσης: 600.

Ενεργειακή αξία (θερμιδική αξία) 100 g χορτονομής: 1727,7 kJ (412,94 kcal).

Φυλάσσεται σε σκοτεινό μέρος σε κλειστό δοχείο καταναλωτή σε θερμοκρασία από +5 ºС έως +25 ºС και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%.

Λεπτομέρειες προϊόντος