Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό ως αντικαταβολή πριν την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, μπορείτε να το πράξετε στους κάτωθι λογαριασμούς:

Όνομα Τράπεζας: EUROBANK                               

Αριθμός λογαριασμού:00260315860200733423

IBAN:GR4502603150000860200733423

Δικαιούχος: ALLA MELNYK

 

Να ληφθεί υπ’όψιν ότι αν μεταφέρετε χρήματα μέσω άλλης Τράπεζας, στους λογαριασμούς που αναφέρονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε θα πρέπει να αναλάβετε το οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς αμφοτέρων των Τραπεζών.

 

Μέσω paypal

Προκειμένου να πληρώσετε με αυτό τον τρόπο έχετε δυο επιλογές:

1.     Να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο www.paypal.com δίνοντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται κάθε φορά να δίνετε στο σύστημά μας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αλλά αρκεί να κάνετε την επιλογή paypal. Αυτός ο τρόπος πληρωμής ενδέχεται να έχει οικονομική επιβάρυνση από τον πάροχο της υπηρεσίας την οποία ρητώς αναγνωρίζετε και για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

2.      Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής Paypal χωρίς να έχετε δημιουργήσει νέο λογαριασμό στο www.paypal.com, αλλά να επιλέξετε την δεύτερη επιλογή, δηλαδή να πληρωθεί ο λογαριασμός Paypal με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την οποία θα πρέπει να συμπληρώνετε κάθε φορά τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας και όλα τα ζητούμενα πληροφοριακά στοιχεία.

 

Μέσω πιστωτικής Visa , Mastercard ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμιά επί πλέον χρέωση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας, μέσω της υπηρεσίας Redirection στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία Cardlink της Τράπεζας Eurobank.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Cardlink της Τράπεζας Eurobank, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από την κρυπτογράφηση SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της, έτσι ώστε οι συναλλαγές  που πραγματοποιείτε με το animalitos.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το animalitos.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

 

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας Ταχυμεταφορών, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€ ανά αποστολή.

Συναλλαγές πάνω από 500€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής, παρά μόνο με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό, ή πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

 


 

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας

Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει ότι η πληρωμή γίνεται με πληρωμή μετρητών ή πιστωτικής κάρτας στο κατάστημα μας, οπότε στην περίπτωση αυτή, δεν θα χρεωθείτε ούτε τα έξοδα αποστολής, αλλά ούτε και την αντικαταβολή, όπως αναγράφεται στην επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, εφ’ όσον έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα. Σε περίπτωση εξάντλησης του αποθέματος κάποιου από τα προϊόντα, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το κατάστημα για σχετική συνεννόηση.

Η παραλαβή από το κατάστημα θα γίνεται τις εργάσιμες ώρες και ως εξής:

·       Δευτέρα έως Παρασκευή από το πρωί 09:00 έως και τις 21:00

·       Σάββατο πρωί 09:00 έως και 16:00