Τρόποι Αποστολής

Με την αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, θα σας αποσταλεί ένα αναλυτικό ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12.00 το μεσημέρι και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο πλησιέστερο γραφείο της Μεταφορικής εταιρίας για να σας παραδοθούν.

 Οι παραγγελίες στέλνονται με την TAS Courier.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

·       Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

·       Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Είναι δυνατόν ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα να ανακοινώνει ότι καταργεί ένα προϊόν. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

·       Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

·       Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οφείλουμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παραγγελίας σας. Αν η προθεσμία αυτή παρέλθει άπρακτη έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να ακυρώσετε την παραγγελία σας..

Έξοδα Αποστολής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό το οποίο σας επιβεβαιώνει ποια προϊόντα παραγγείλατε και ποιο είναι το συνολικό κόστος των αγορών σας, μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, ανάλογα με την εταιρία Courier που έχετε επιλέξει και με την τιμολογιακή πολιτική της, η οποία ισχύει κάθε φορά, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Προς το παρόν αποστολές για την Κύπρο και το Εξωτερικό, δεν εξυπηρετούνται.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις χρεώσεις αποστολής ( μεταφορικά, αντικαταβολή, κλπ) χωρίς προειδοποίηση, παρά μόνο αναρτώντας τις νέες πολιτικές στην ιστοσελίδα μας.

·       Για παραγγελίες αξίας άνω των 30 € δεν χρεώνονται μεταφορικά για αποστολές εντός του Ν.Αττικής.

·       Για παραγγελίες κάτω των 30 € η χρέωση των μεταφορικών είναι 3,7€.

Εκτός Αττικής

·       Για παραγγελίες αξίας άνω των 30€ δεν χρεώνονται μεταφορικά για αποστολές εκτός του Ν.Αττικής.

·       Για παραγγελίες κάτω των 30€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 3,7€.

Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπερβολικά ογκώδες ή το βάρος του υπερβαίνει τα 15 κιλά ή για μεταφορά σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες, το πρόσθετο κόστος μεταφοράς θα σας γνωστοποιείται τηλεφωνικά.