ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

animalitos.gr

Η επιχείρησή μας δημιουργήθηκε από ανθρώπους που βλέπουν τα κατοικίδια ζώα σαν συντρόφους της ζωής μας.

Στους καιρούς που ζούμε, έχουμε όλοι ανάγκη από την συμπαράσταση και την αγάπη που μας προσφέρουν απλόχερα τα κατοικίδια ζώα μας.

Το λιγότερο λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε στα κατοικίδιά μας, προσεγμένα προϊόντα διατροφής, ελεγμένες και πιστοποιημένες λύσεις υγιεινής και όμορφα, γουστόζικα προϊόντα για το ντύσιμό τους, την μεταφορά τους ή την βόλτα τους.

Στο κατάστημά μας στην Πεύκη Αττικής, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τις πιο γνωστές μάρκες που αφορούν σε τροφές, αξεσουάρ ένδυσης, παιχνίδια, είδη για σκύλους και γάτες, τρωκτικά, πτηνά και ψάρια. Έτσι θα μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας κατοικίδια, την αγάπη και την φροντίδα που έχουν ανάγκη. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας από την ενασχόλησή μας με τα αγαπημένα μας κατοικίδια, μπορούμε να σας προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη, στα προβλήματα και στις δυσκολίες που πιθανά θα βρείτε κατά την διαχείριση των κατοικίδιων σας.

Το e-shop που δημιουργήσαμε, έχει σκοπό να προσφέρει σε όλη την Ελλάδα, την τεχνογνωσία και τα προϊόντα που διαθέτουμε, ώστε να ωφεληθούν ακόμη περισσότεροι φιλόζωοι φίλοι μας.

Συμμετέχουμε σε όλες τις δράσεις των τοπικών φιλοζωϊκών συλλόγων, προωθώντας και υποστηρίζοντας την υιοθεσία αδέσποτων ή κακοποιημένων ζώων. Δεν εμπορευόμαστε ούτε πωλούμε κατοικίδια ζώα. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με εκτίμηση, animalitos.gr