Amanova

Amanova Adult Exigent -Ιβηρικό Χοιρινό 2kg.

19,50 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση
Φρέσκο ​​χοιρινό χωρίς σιτηρα

Νόστιμο φαγητό για σκύλους μεγάλης αποδοχής, φτιαγμένο με φρέσκο ​​Ιβηρικό χοιρινό, φυσικά συστατικά και μέταλλα. Χωρίς δημητριακά και χωρίς κρέατα, είναι μια τέλεια συνταγή για γκουρμέ σκύλους με πολύ απαιτητικούς ουρανίσκους από την ηλικία των 12 μηνών.

Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Το Amanova Adult Exigent είναι μια τροφή χωρίς σιτηρα για ενήλικες σκύλους οποιασδήποτε φυλής, ειδικά εκείνους με δύσκολες όρεξεις Παρασκευασμένο με φρέσκο ​​ιβηρικό χοιρινό κρέας ως τη μόνη ζωική πηγή, είναι ιδανικό για την αποφυγή αλλεργιών και δυσανεξίας στα τρόφιμα. Το υπέροχο άρωμα και η εξαιρετική γεύση του θα ευχαριστήσουν τα περισσότερα γκουρμέ σκυλιά.

Η ειδική φόρμουλα αυτής της νόστιμης τροφής για σκύλους είναι ευρέως αποδεκτή, περιλαμβάνει ειδικά θρεπτικά συστατικά όπως κολοκύθα, πορτοκάλι και τζίντζερ που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα προωθήσουν την πέψη, τα λιπαρά οξέα θα προωθήσουν την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των βλεννογόνων.

Συνθεση:Φρέσκο ​​χοιρινό ιβηρικό 52%, πατάτα, μπιζέλια, μήλο, κοτόπουλο, κολοκύθα, υδρολυμένο χοιρινό συκώτι, μαγιά, πρωτεΐνη πατάτας, παστινάκη 1%, ανόργανες ουσίες, πορτοκάλι 0,30%, ιχθυέλαιο, τζίντζερ 0, 10%, γλυκοζαμίνη, ινουλίνη (FOS) 0,10%, μαννάνες-ολιγοσακχαρίτες (MOS) 0,10%, Yucca schidigera, θειική χονδροϊτίνη.

Φρέσκο ​​χοιρινό ιβηρικό 52%, πατάτα, μπιζέλια, μήλο, κοτόπουλο, κολοκύθα, υδρολυμένο χοιρινό συκώτι, μαγιά, πρωτεΐνη πατάτας, παστινάκη 1%, ανόργανες ουσίες, πορτοκάλι 0,30%, ιχθυέλαιο, τζίντζερ 0, 10%, γλυκοζαμίνη, ινουλίνη (FOS) 0,10%, μαννάνες-ολιγοσακχαρίτες (MOS) 0,10%, Yucca schidigera, θειική χονδροϊτίνη.

Ειδικά συστατικά
  • cerdo_iberico.pngΙβηρικό χοιρινό

    Νόστιμο κρέας πλούσιο σε πρωτεΐνες, κάλιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και σίδηρο.

  • gengibre.pngΤζίντζερ

    Ένα "σούπερ φαγητό" που θα βοηθήσει στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και στη βελτίωση της πέψης. Μειώνει τη φλεγμονή, τη χοληστερόλη και βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

  • naranja.pngΠορτοκάλι

    Το κοκτέιλ αντιοξειδωτικών και βιταμίνης C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει την κυτταρική γήρανση.

  • chirivia.pngΕίδος δαυκίου

    Χάρη στο διουρητικό του αποτέλεσμα, αποτρέπει την κατακράτηση υγρών, είναι πολύ αποτελεσματικό κατά της δυσκοιλιότητας, οπότε είναι ένας καλός σύμμαχος για το πεπτικό σύστημα.

  • calabaza.pngκολοκύθι

Λεπτομέρειες προϊόντος

30-151

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Canagan dog can-Salmon & Herring Supper 400gr

4,40 €
  • Χωρίς απόθεμα
  • Out of stock
Canagan

Canagan dog can-Venison & Wild Boar Stew 400gr

4,40 €

Canagan dog can-Country Game 400gr.

4,40 €

Canagan dog can-Turkey & Duck Dinner 400gr

4,40 €