Top Dog

No MoreStains 50ml(Θαυματουργή Καθαριστική Κρέμα Δακρύων)

12,30 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Vegan, Ενυδατική Kρέμα Καθαρισμού Λεκέδων από Δάκρυα με

98,5% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης

Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

99.5% συστατικά φυσικής προέλευσης

To No More Stains είναι ένα οφθαλμολογικά ελεγμένο, ενυδατικό καθαριστικό γαλάκτωμα για τους λεκέδες στην περιοχή των ματιών των κατοικίδιων. 4 δράσεις σε 1 προϊόν, καθώς καθαρίζει, ενυδατώνει, καταπραΰνει ενώ ταυτόχρονα αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος και της τρίχας. Με συνδυασμό 11 φυσικών συστατικών και Βιταμίνες E & C θα γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος στην περιποίηση των ματιών του σκύλου σας.


– Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες σε συνδυασμό με φυσικούς εστέρεςΑλόη και εκχύλισμα Οξέων Φρούτων από Μπλε Μύρτιλο, Ζαχαροκάλαμο, Πορτοκάλι, Λεμόνι και Σφένταμο καθαρίζει και ενυδατώνειτο τρίχωμα και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα στην περιοχή των ματιών που αποτελούν εστία ανάπτυξης μικροβίων.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ
– 40% Ενεργή Αλόη
– Εκχύλισμα οξέων φρούτων μπλε Μύρτιλου, Ζαχαροκάλαμου, Πορτοκαλιού, Λεμονιού, Σφενταμιού
– Ήπιους καθαριστικούς παράγοντες σε συνδυασμό με Φυσικούς Εστέρες
– Ιόντα Αργύρου
– Εκχύλισμα Αμαμελίδας, Ευφρασίας, Χαμομιλιού και Πράσινου Τσαγιού
– Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με Βιταμίνη C

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ :  Άρωμα| Αλλεργιογόνα| Χρωστικές| Παραβένες|  Θειώδη Καθαριστικά (SLS & SLES) |Οξυζενέ|Βορικό Οξύ| Ένζυμα| Αλάτι | Ισχυρά Καθαριστικά

Κατάλληλο για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Άλογα


– Εμπλουτισμένο με ιόντα Αργύρου, διασπά τις εκκρίσεις γύρω από τα μάτια, το στόμα και γενικότερα οπουδήποτε υπάρχει δυσχρωμία στο τρίχωμα και ταυτόχρονα αποτρέπει την ανάπτυξη των μικροβίων στα σημεία εφαρμογής.


– Με εκχύλισμα ΑμαμελίδαςΕυφρασίαςΧαμομηλιού και Πράσινου Τσαγιού προσφέρει αποσμητική και καταπραϋντική δράση και βοηθάει στη μείωση του μικροβιακού φορτίου.


– Η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Συχνή ή και καθημερινή χρήση του No More Stains συνεισφέρει στη μείωση ή και εξαφάνιση των κίτρινων και καφέ στιγμάτων στο τρίχωμα γύρω από την περιοχή των ματιών.

Λεπτομέρειες προϊόντος