Ecobrands

Blue Velvet for Pets Καθαριστικό Αφαίρεσης Λεκέδων και Οσμών Κατοικίδιων Ζώων 500 ml

8,50 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

 Καθαριστικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών κατάλληλο για χρήση γύρω από κατοικίδια.

Ποσότητα
  Available

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

  • Ένα καθαριστικό φιλικό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζωάκια.
  • Είναι άοσμο, βιοδιασπώμενο, μη τοξικό.  
  • Είναι ασφαλές στη χρήση, δε φέρει καμία σήμανση επικινδυνότητας και δε χρειάζεται κάποιο προστατευτικό μέσο κατά τη χρήση του.
  • Δε περιέχει χλώριο, αμμωνία ή άλλες καυστικές ουσίες οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα ή το αναπνευστικό σύστημα των ζώων ή των ανθρώπων.

Είναι ιδανικό για όλα τα ζωάκια: σκύλους, γάτες, πτηνά, μικρά ζωάκια και ψάρια.

Μπορείτε να καθαρίσετε τα αξεσουάρ του κατοικίδιου σας όπως είναι τα παιχνίδια του, τη τσάντα μεταφοράς, το κρεβατάκι και τα κλινοσκεπάσματα, το κλουβί και το ενυδρείο. Επιπλέον, καθαρίστε άφοβα τα σκεύη τροφής και νερού, τα είδη ρουχισμού και χτένες άλλα και το κολάρο της ταυτότητας του ζώου.

Με το Blue Velvet for Pets καθαρίστε το χώρο που μένει το ζωάκι σας άλλα και τις επιφάνειες από τυχών ατυχήματα των αγαπημένων μας φίλων. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει κάθε είδους οργανικό ρύπο (αίμα, εμετό, σάλια, ουρά, κόπρανα ζώων) αλλά ταυτόχρονα να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Με τη συχνή χρήση καταπολεμά μικρόβια, μύκητες και αποθαρρύνει τα κατοικίδια από τις επισκέψεις στα ίδια σημεία που είχαν λερώσει.

Είναι ασφαλές για χρήση σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού όπως δάπεδα (πλακάκια, μωσαϊκό, ξύλο, τσιμέντο κ.λ.π.), χαλιά και μοκέτες, ταπετσαρίες, καναπέδες, υφάσματα (δέρμα, δερματίνη, συνθετικό κ.λ.π.). Ιδανικό και για καθαρισμό των εξωτερικών χώρων όπου μένουν και παίζουν ζωάκια. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το και για να καθαρίσετε τυχών ακαθαρσίες του κατοικίδιου σας στο αυτοκίνητο και το εσωτερικό και το εξωτερικό (καθίσματα, ζάντες κ.λ.π.).

Τρόποι Χρήσης

Εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στο λεκέ αφήστε το να δράσει για 1-5 λεπτά (ανάλογα με τη δυσκολία του λεκέ) και έπειτα σκουπίστε ή ξεπλύνετε με νερό.

Σε επιφάνειες όπως δάπεδα στα οποία μένει το κατοικίδιο σας μπορείτε να σφουγγαρίσετε και με το Blue Velvet for Pets. Απλά 10-20 ψεκασίες σε ένα κουβά των 5 λίτρων είναι αρκετές για να επιτύχουν καθαρισμό και απόσμηση της περιοχής.

 

Γιατί να επιλέξω το Blue Velvet for Pets;

Γιατί το Blue Velvet for Pets καταπολεμά κάθε είδους λεκέ που προέρχεται από ζωάκια. Είναι μη τοξικό και δε περιέχει βλαβερές ουσίες. Η ειδικά σχεδιασμένη του φόρμουλα καταπολεμά σε βάθος τους οργανικούς ρύπους που είναι η ριζά του προβλήματος στη δημιουργία και ανάπτυξη βακτηριδίων. Με τη καταπολέμηση τους οι επιφάνειες καθαρίζονται σε βάθος και οι δυσάρεστες οσμές εξαφανίζονται. Μία δοκιμή και θα σας  πείσει!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: