Beaphar

Tooth Gel Dog/Cat 100gr.

11,20 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Παρέχει καθημερινή προστασία στα δόντια χωρίς τη χρήση βούρτσας. Το gel είναι κτηνιατρικό, χρησιμοποιώντας προηγμένα ένζυμα για την καταπολέμηση της συσσώρευσης πλάκας, βακτηρίων και πέτρας, μειώνοντας την ανάγκη για οδοντιατρική θεραπεία. Ιδανικό για κατοικίδια που δεν χαίρονται με το βούρτσισμα των δοντιών τους.

Ποσότητα
  Available

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Περιγραφή

Το Beaphar Tooth Gel έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι αποτελεσματικό χωρίς βούρτσισμα. Ιδανικό για γάτες και σκύλους που δεν έχουν συνηθίσει να βουρτσίζουν τα δόντια τους. Το Beaphar Tooth Gel περιέχει δύο ένζυμα που καταπολεμούν τα βακτήρια και διασπούν την πλάκα. Η πρωτεάση καταστρέφει την πρωτεϊνική δομή της πλάκας προτού συνδεθεί με το ασβέστιο για να δημιουργήσει πέτρα. Η οξειδάση της γλυκόζης διασπά τη γλυκόζη σε γλυκονικό οξύ. Αυτό είναι ακίνδυνο και παράγει μια μικρή ποσότητα υπεροξειδίου του υδρογόνου, το οποίο παρέχει αντιβακτηριδιακή δράση και σκοτώνει τα βακτήρια που ευθύνονται για την κακοσμία του στόματος. Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης ανθρώπινων δοντιών στο κατοικίδιό σας, καθώς αυτά τα προϊόντα περιέχουν συνήθως φθόριο που είναι τοξικό για τα ζώα και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Επιπλέον, η ανθρώπινη οδοντόκρεμα περιέχει έναν παράγοντα αφρισμού, ο οποίος αν καταποθεί θα ερεθίσει το στομάχι του κατοικίδιου ζώου σας. Το Beaphar Tooth Gel είναι χωρίς φθόριο και είναι εύκολα αποδεκτό από τα κατοικίδια λόγω της υπέροχης γεύσης του ήπατος. Έρχεται με μακρύ ακροφύσιο, καθιστώντας το τζελ εύκολο στην εφαρμογή.

Οδηγίες

ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Όταν χρησιμοποιείτε το gel για πρώτη φορά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο από το πάνω μέρος της φιάλης και τοποθετήστε το ακροφύσιο στο άνοιγμα του σωλήνα. Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή Beaphar Tooth Gel σε όλα τα δόντια που λειτουργούν από πίσω προς τα εμπρός. Μην ανησυχείτε αν χαθεί κάποιο σημείο, καθώς το κατοικίδιο ζώο σας θα κυκλοφορήσει το τζελ πάνω από τα δόντια του με τη γλώσσα του. Για μέγιστη βελτίωση, συνιστάται να εφαρμόζετε ξανά στα δόντια του κατοικίδιου ζώου σας καθημερινά, αλλά δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα θα βελτιώσουν τη στοματική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Να έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο ​​πόσιμο νερό.

Σύνθεση

  • Συστατικά : AQUA, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ, ΤΡΙΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΠΕΝΤΑΝΑΤΡΙΟ, ΚΑΡΒΟΞΥΠΟΛΥΜΕΘΥΛΕΝΙΟ, ΣΚΟΝΗ ΩΑΡΙΟΥ, ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟ ΝΑΤΡΙΟΥ, ΣΟΡΒΑΤΙΚΟ ΚΑΛΙΟ, ΒΕΝΖΟΪΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΣΚΟΝΗ ΣΥΚΩΤΙΟΥ, ΠΡΟΠΥΛΟΥΛΟΣΟΥΛΙΝΟ ΓΛΥΔΟΛΙΟ ΟΞΕΙΔΑΣΗ, ΚΙΤΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΧΛΩΡΙΔΙΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ

Προδιαγραφές

Γεύση Συκώτι
Περιεχόμενα 100 γρ
SKU 17323
Barcode 8711231173235
Μορφή Γέλη
Ηλικία των ζώων Ενήλικος
Ζώο είδος Γάτα σκύλος
Να μην εφαρμόζεται όταν ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Μόνο για χρήση σε ζώα.
Αποθήκευση και ασφάλεια ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Απορρίψτε τη συσκευασία και το άδειο μπουκάλι στα οικιακά σκουπίδια.
Προφυλάξεις προϊόντος ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Μόνο για χρήση σε ζώα

Λεπτομέρειες προϊόντος

17323