Healthy Pet

Healthy Pet Diamond White Teeth100 gr για σκυλάκια και γατάκια.

27,40 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Τέλεια λύση για να διατηρείτε υπό έλεγχο τη στοματική υγιεινή του σκύλου  και γάτας σας. Φτιαγμένο με 100% φυσικά συστατικά.

Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Description

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κακή αναπνοή του σκύλου ή της γάτας σας?  Δεν μπορείτε να δείτε αυτά τα μαργαριταρένια λευκά δόντια, από την πλάκα και την πέτρα που συσσωρεύεται? Θέλετε κάτι φυσικό, γρήγορο και εύκολο για να ενισχύσετε τη στοματική τους υγιεινή?

Λοιπόν, έχουμε την τέλεια λύση για να διατηρείτε υπό έλεγχο τη στοματική υγιεινή του σκύλου σας. Φτιαγμένο με 100% φυσικά συστατικά. Τα φύκια έχουν ενεργά συστατικά ιχνοστοιχείων και βιταμινών που καταπολεμούν τη συσσώρευση πέτρας και πλάκας από τα βακτήρια. Φρεσκάρουν την αναπνοή του σκύλου ή της γάτας σας, μαλακώνουν και αφαιρούν το οξύ που καταστρέφει τα δόντια, τα λευκαίνουν και βοηθούν στα αέρια και στην πέψη. Αυτά τα φυσικά συστατικά συνεργάζονται για να ενισχύσουν τη στοματική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, να καθαρίσουν σχολαστικά τα δόντια του κατοικίδιου ζώου καθώς και να εξουδετερώσουν τυχόν άσχημες οσμές, χωρίς την συνεχή ανάγκη οδοντίατρου για σκυλάκια και γατάκια!

https://www.healthypet.gr/wp-content/uploads/2022/03/banner-white-04.jpg

https://www.healthypet.gr/wp-content/uploads/2022/03/banner-white-02.jpg

Λεπτομέρειες προϊόντος

Healthy Pet