Amanova

Amanova Υγρή Τροφή Κοτόπουλο και Φρέσκο ​​Ψάρι για Γατάκια p09 85gr.

1,60 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση
Ποσότητα
  Available

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Μια νόστιμη γιορτή για την αξιολάτρευτη γατούλα σας! Αυτή η υγρή τροφή για μωρά γατάκια είναι διατροφικά πλήρης, δεν περιέχει δημητριακά και είναι φτιαγμένη με κοτόπουλο και λευκό ψάρι υψηλής ποιότητας.

Η νόστιμη συνταγή του μαγειρεύεται αργά στη δική μας κουζίνα και περιλαμβάνει άλλα φυσικά συστατικά, όπως νόστιμα φύκια πλούσια σε μέταλλα και γεμάτα οφέλη για την υγεία για το κατοικίδιό σας. Για να διατηρήσετε το μικρό σας αιλουροειδές στην καλύτερη κατάσταση, αυτή η τροφή για γατάκια ενσωματώνει βιταμίνες C, D3 και E, καθώς και χηλικά μέταλλα που βελτιώνουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Η φυσική του περιεκτικότητα σε ταυρίνη φροντίζει για την υγεία της καρδιάς και των ματιών και τα λιπαρά οξέα EPA και DHA βελτιώνουν το δέρμα, τα μαλλιά και τη γνωστική ικανότητα. Νόστιμο, θρεπτικό και εύπεπτο, είναι το τέλειο καθημερινό φαγητό για να βοηθήσει το χαριτωμένο γατάκι σας να γίνει δυνατό και υγιές.


ΣΥΝΘΕΣΗ:
 Κοτόπουλο 89,5% (φρεσκοπαρασκευασμένο κοτόπουλο 74%, ζωμός κοτόπουλου 15,5%). Λευκό ψάρι παρασκευασμένο φρέσκο ​​7,5%. Ιχθυέλαιο 0,5%. ορυκτά. Φύκια Kelp 0,02%.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ακατέργαστη πρωτεΐνη 11,00%, ακατέργαστο λίπος 8,00%, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0,40%, ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 1,20%, EPA + DHA 1700 mg/kg, ακατέργαστες φυτικές ίνες 0,50 %, ακατέργαστη τέφρα 0,50 %, ακατέργαστη υγρασία 0,2%. . Μεταβολιζόμενη ενέργεια 113 kcal/kg.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ: Διατροφικά πρόσθετα: Βιταμίνη D3 250 IU/kg. Βιταμίνη Ε 100mg/kg. Βιταμίνη C 550mg/kg. Μαγγάνιο (χηλικό μαγγάνιο ενυδατωμένων αμινοξέων) 3 mg/kg. Ψευδάργυρος (χηλικός ψευδάργυρος ενυδατωμένων αμινοξέων) 13 mg/kg. Χαλκός (Χηλικός χαλκός ένυδρων αμινοξέων) 1 mg/kg. Ταυρίνη 800mg/kg.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Νέο