VetExpert

VetExpert VetoSkin 60 Κάψουλες

20,60 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Συμπλήρωμα διατροφής για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Κατάλληλο για όλους τους σκύλους και τις γάτες.

Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Σχεδιασμένο για σκύλους και γάτες με δερματολογικές διαταραχές που χρειάζονται αποκατάσταση, ομαλοποίηση και διατήρηση των λειτουργιών του δέρματος και του τριχώματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ξηρά, θαμπά μαλλιά, τριχόπτωση και ξεφλούδισμα του δέρματος.

Σύνθεση (σε 1 κάψουλα)
Ιχθυέλαιο – 145 mg, έλαιο μποράτζου – 145 mg, ψευδάργυρος – 8 mg, βιταμίνη Β1 – 0,23 mg, βιταμίνη Β2 – 0,575 mg, βιταμίνη Β6 – 0,253 mg, βιταμίνη Β12 – 5,75 mcg, βιοτίνη – 1,15 mg.

Αναλυτική σύνθεση:
ακατέργαστη πρωτεΐνη – 4,57%
ακατέργαστη τέφρα – 10,85%
ακατέργαστο λίπος – 64,10%
υγρασία – 1,06%

Συσκευασία
60 και 90 μαλακών καψουλών, τεχνολογίας «twist off» (οι σφραγισμένες κάψουλες εγγυώνται σταθερά υψηλή ποιότητα όχι μόνο λιπών και ελαίων, αλλά και λιπαρών οξέων και βιταμινών που οξειδώνονται εύκολα για μεγάλο χρονικό διάστημα).

Ενδείξεις χρήσης
• Δερματίτιδα
• Δερματολογικές διαταραχές
• Απολέπιση και ξηροδερμία
• Κνησμός, σμηγματόρροια
• Δερματικό τραύμα οποιασδήποτε αιτιολογίας
• Θαμπό, ξηρό, εύθραυστο τρίχωμα
• Τριχόπτωση / αλωπεκία

Πράξη
• Αποκατάσταση, ομαλοποίηση και διατήρηση των λειτουργιών του δέρματος και του τριχώματος σε σκύλους και γάτες
• Ανακούφιση από τις διαδικασίες διαβροχής του δέρματος • Μείωση της διαεπιδερμικής απώλειας υγρασίας
• Αποκατάσταση και διατήρηση της κανονικής υγρασίας και ελαστικότητας του δέρματος
• Πρόληψη ξηρότητας, απολέπισης , χαλάρωση του δέρματος
• Αντιφλεγμονώδη και αποσυμφορητική δράση
• Επιτάχυνση των κυττάρων αναγέννησης και επούλωση πληγών
• Ενίσχυση της λειτουργίας φραγμού του δέρματος
• Ομαλοποίηση της έκκρισης σμήγματος και σχηματισμού σμήγματος
• Αντιοξειδωτική δράση
• Πρόληψη δερματικών παθήσεων
• Αποκατάσταση της δομής του μαλλιού – δύναμη , ελαστικότητα, λάμψη

Ιδιότητες δραστικών ουσιών
Το έλαιο Borage είναι πηγή βασικών ωμέγα-6 ακόρεστων λιπαρών οξέων όπως το λινολεϊκό και το γάμμα-λινολενικό, τα οποία υποστηρίζουν τη λειτουργία φραγμού του δέρματος. Αυτά τα οξέα αποτελούν μέρος των λεγόμενων κεραμιδίων, τα οποία σχηματίζουν ειδικές πλάκες στον μεσοκυττάριο χώρο του δέρματος και έτσι εμποδίζουν τη διαβροχή του (διείσδυση νερού από το εξωτερικό μεταξύ των επιδερμικών κυττάρων) και τη διαεπιδερμική απώλεια υγρασίας, αποτρέποντας την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα, το πλαδαρό το δέρμα και τη διατήρηση της καλής ενυδάτωσης και ελαστικότητας.

Το ιχθυέλαιο είναι πηγή συμπυκνωμένων ωμέγα-3 ακόρεστων λιπαρών οξέων όπως το EPA (εικοσαπεντανοϊκό) και το DHA (εικοσιδυεξανοϊκό), τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις και αποσυμφορητικές ιδιότητες. Επηρεάζουν επίσης τη διαπερατότητα και την ελαστικότητα των κυτταρικών μεμβρανών. Ο συνδυασμός με λιπαρά οξέα Smega-6 μειώνει τον αριθμό των αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (συμπεριλαμβανομένων των στεροειδών) που χρησιμοποιούνται ευρέως στην αντικνησμώδη θεραπεία.

Ο ψευδάργυρος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που εμπλέκεται στην επούλωση των πληγών – την αναγέννηση των κυττάρων, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεραπεία δερματικών παθήσεων. Η έλλειψη ψευδαργύρου είναι η αιτία σοβαρών δερματολογικών διαταραχών, των λεγόμενων δερματώσεων.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6, Β12) παίζουν ουσιαστικό ρόλο στο μεταβολισμό των ωμέγα-6 και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και ενισχύουν τη λειτουργία φραγμού του δέρματος.

Η βιοτίνη είναι μια βιταμίνη της ομάδας Β (Η), όταν λαμβάνεται από το στόμα, μεταφέρει το θείο που περιλαμβάνεται στη σύνθεσή της στο δέρμα - το πιο σημαντικό συστατικό του μεταβολισμού του δέρματος και των αδένων του δέρματος, βοηθά στην ομαλοποίηση της έκκρισης σμήγματος και σχηματισμός σμήγματος (σμήγμα), το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σκύλους που πάσχουν από σμηγματόρροια…

Συσκευασία
60 και 90 μαλακών καψουλών, τεχνολογίας «twist off» (οι σφραγισμένες κάψουλες εγγυώνται σταθερά υψηλή ποιότητα όχι μόνο λιπών και ελαίων, αλλά και λιπαρών οξέων και βιταμινών που οξειδώνονται εύκολα για μεγάλο χρονικό διάστημα).
Δοσολογία ανά ημέρα
Για γάτες – 1 κάψουλα.

Για σκύλους που ζυγίζουν λιγότερο από 15 kg – 1 κάψουλα, με βάρος μεγαλύτερο από 15 kg – 2 κάψουλες.

Εφαρμογή
Μπορείτε να προσθέσετε ολόκληρες κάψουλες στο φαγητό, να ταΐζετε τις κάψουλες μεταξύ των γευμάτων, να ανακατεύετε το περιεχόμενο των καψουλών με φαγητό ή να δίνετε το περιεχόμενο των καψουλών απευθείας στο στόμα. Εάν η ημερήσια δόση περιλαμβάνει τη χρήση δύο καψουλών, η ημερήσια δόση μπορεί να διαιρεθεί σε 2 δόσεις.

Για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση του φαρμάκου για 2 μήνες, σε περιπτώσεις χρόνιων ασθενειών - έως και 6 μήνες χωρίς διακοπή.

Πριν χρησιμοποιήσετε ή αυξήσετε την περίοδο χρήσης του φαρμάκου, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη δοσολογία, καθώς και τη μέθοδο χρήσης σύμφωνα με τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του ζώου.

Συνθήκες αποθήκευσης: σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου (όχι υψηλότερη από + 25 ° C).

Λεπτομέρειες προϊόντος

1601266