Whimzees

Whimzees Οδοντικό Σκύλου για Μεγαλόσωμες Φυλές 7τμχ

12,00 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Οδοντικό στικ παρασκευασμένο από 100% φυσικά συστατικά.

Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Εισαγάγετε μια νέα αγάπη για το «βούρτσισμα» με το διασκεδαστικό σχήμα των οδοντιατρικών περιποιήσεων σκυλιών WHIMZEES Stix. Απόλυτα βρώσιμες και εύπεπτες, αυτές οι χορτοφαγικές και απόλυτα φυσικές λιχουδιές βοηθούν να φρεσκάρετε την αναπνοή και να μειώσετε τη συσσώρευση στα δόντια του σκύλου σας. Είναι χωρίς γλουτένη, επομένως είναι μια εξαιρετική λύση για σκύλους με ευαισθησίες και είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά που έχουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Η οδοντική υγιεινή είναι τόσο σημαντική για τους σκύλους όσο και για τους ανθρώπους, και οι λιχουδιές για σκύλους Whimzees διευκολύνουν τους σκύλους να καθαρίσουν τα δόντια τους.

Βασικά Οφέλη

  • Η βρώσιμη, χορτοφαγική οδοντιατρική θεραπεία χωρίς γλουτένη είναι μια υγιεινή επιλογή για σκύλους με δυσανεξία στη γλουτένη ή τροφικές ευαισθησίες.
  • Τα σχήματα πόμολο εξασφαλίζουν τη σωστή ροή του αίματος μέσα από τα ούλα και αποτρέπουν τη συσσώρευση κακής αναπνοής και πέτρας.
  • Τα κοίλα σχήματα και τα κενά επιτρέπουν στα δόντια να πιάνουν και να μασούν εύκολα, με αυλακώσεις που μπαίνουν ανάμεσα στα μικρότερα κενά.
  • Χαμηλά λιπαρά και πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και φυτικές ίνες που προάγουν την κανονικότητα και βοηθούν στην καλή πεπτική υγεία.
  • Παράγεται με βιώσιμο τρόπο χωρίς τεχνητά συστατικά, χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά ή ΓΤΟ, γλουτένη ή κρέας.

Λεπτομέρειες προϊόντος