• Χωρίς απόθεμα
I'm Different

I'm Different Λιχουδιές Ξηράς Ψύξης για Σκύλους και Γάτες με Φραγκόκοτα 40gr

6,25 €
χωρίς ΦΠΑ

Για σκύλους και γάτες με τροφικές ευαισθησίες ή αλλεργίες Με φρέσκια φραγκόκοτα

Ποσότητα
  Χωρίς απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

  • χωρίς σιτηρά
  • μονοπρωτεΐνη

IM DIFFERENT Το σνακ Treats της φραγκόκοτας

Χαλάωσε τον τετράποδο φίλο σου με νόστιμα, κρύα σνακ από το I'm different. 

Αυτά τα σνακ παρασκευάζονται από  αγνό κρέας για τρόφιμα ή ωμό ψάρι . Υπέροχα ως φυσική απόλαυση ή ως υγιεινό σνακ, στεγνώνουν απαλά στην κατάψυξη για να διατηρήσουν τη γεύση και τα συστατικά τους. 
Ιδανικό για σκύλους και γάτες με απαιτητικούς ουρανίσκους, με τροφικές ευαισθησίες ή αλλεργίες.

Είμαι διαφορετικός Το σνακ είναι ένα λυοφιλοποιημένο σνακ για σκύλους και γάτες με βάση το ωμό κρέας ή το ψάρι. Αυτό το σνακ μπορεί είτε να το ταΐσετε ως έχει είτε να το ανακατέψετε με τις συνηθισμένες κροκέτες.

Χάρη στο συμπυκνωμένο ξηρό εκχύλισμα κόκκινων φρούτων με υψηλή αντιοξειδωτική δύναμη, προάγει την υγεία και την ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας και παρέχει μια ημερήσια δόση αντιοξειδωτικών.

Το σνακ βασίζεται σε μια φόρμουλα μονοπρωτεΐνης και επίσης δεν περιέχει γλουτένη, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για ευαίσθητα ζώα.

Συστάσεις χρήσης: 
Παρέχετε πάντα στην αγαπημένη σας γλυκό νερό. Κλείνετε πάντα τη συσκευασία για να αποφύγετε την επανυδάτωση λόγω υγρασίας. Αποθηκεύστε το σνακ σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Ασφάλεια Τροφίμων : 
Αυτό το προϊόν περιέχει ωμό κρέας. Θυμηθείτε να πλένετε τα χέρια σας μετά την προετοιμασία και να ξεπλένετε το μπολ μετά από κάθε γεύμα.

συστατικά

Αναλυτικά συστατικά: ακατέργαστη πρωτεΐνη 48%, ακατέργαστα λάδια και λίπη 22%, ακατέργαστες ίνες 2,2%, ακατέργαστη τέφρα 11,5%.

σύνθεση

Φρέσκος κιμάς φραγκόκοτας 65%, φρέσκο ​​συκώτι φραγκόκοτας 30%, ινουλίνη, φυτικά αρώματα, εκχύλισμα δεντρολίβανου, μίγμα τοκοφερόλης (φυσικό συντηρητικό), μαγιά, μείγμα εκχυλισμάτων αποξηραμένων φρούτων (εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, άγριο βατόμουρο, κουέρτσε , Μύρτιλλο, Κράνμπερι, Μαύρο Κεράσι, Αποξηραμένο Δαμάσκηνο, σπόρος βατόμουρου, φράουλα) 0,025%.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: