Ferribiella

Ferribiella Αδιαβροχη Καμπαρτινα Σκυλου Italian Style

23,60 €
χωρίς ΦΠΑ
Χρώμα
  • Μπεζ
  • Μαύρο
Διαστάσεις
Ποσότητα
  Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Αδιάβροχο παλτό τάφρων ιταλικού στιλ με αποσπώμενο εσωτερικό για σκύλους Μάρκα: Ferribiella Υλικά: εξωτερικά 35 % νάιλον, 65% πολυεστέρας, 100% πολυεστερική επένδυση, 30% βαμβάκι, 70% πολυεστέρας Αδιάβροχο ,μαλακό νερό απωθητικό ύφασμα με αποσπώμενη εσωτερική επένδυση,  τρύπα για περιλαίμιο , λαιμόκοψη με γάντζο και βρόχο, ελαστικά τακάκια και πρακτικό γάντζο κλείσιμο στο πίσω μέρος.

 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΑΣ;

Η μέτρηση πρέπει να πραγματοποιείται ξεκινώντας από τη βάση του λαιμού έως την προσκόλληση της ουράς. Κατά τη διάρκεια της φάσης μέτρησης, βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος στέκεται σωστά και στέκεται όρθιος στα πόδια του. Η τελευταία φωτογραφία της κάρτας προϊόντος δείχνει μια εικόνα παράδειγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε σωστά την πλάτη του σκύλου σας. Με βάση την ανιχνευόμενη μέτρηση, επιλέξτε το πιο κατάλληλο μέγεθος.

Παράδειγμα: Το πίσω μέρος του σκύλου μου έχει ύψος 35 cm και το παλτό που θέλω να αγοράσω είναι συσκευασμένο σε μεγέθη 34 cm και 38 cm: θα πρέπει να παραγγείλω το μέγεθος 38 για το παλτό να ταιριάζει σωστά στο σκύλο μου, επειδή τα 34 θα είναι μικρά. Μην σκεφτείτε να πάρετε ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη από 38 cm.

Λεπτομέρειες προϊόντος

ABF59

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
8014302236168

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: