Ferribiella

Ferribiella Μαρατόνα Οπτική Αθλητική Μπλούζα Σκύλου με Μαλακη Επένδυση

23,00 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση
Διαστάσεις
Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

FERRIBIELLA COATS FELPA MARATONA

Το ιδανικο ρουχο σκύλου για το χειμώνα, Fuss-Dog Brand

Το ρουχο σκύλου είναι κατασκευασμένο από 30% βαμβάκι και 70% ύφασμα πολυεστέρα στο εξωτερικό και 100% πολυεστέρα στο εσωτερικό.

Το εσωτερικό της μπλούζας είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέμα. Μαραθώνιο φούτερ διαθέσιμο σε ένα ωραίο κόκκινο μοτίβο καμουφλάζ η σε ένα πρωτότυπο ασπρόμαυρο μοτίβο 

Παράγεται με υλικά πρώτης επιλογής, προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και, πάνω απ 'όλα, στις σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες των σκύλων μας.

Χρώματα: μαύρο οπτικό pixelated

Διαστάσεις: 24 cm, 27 cm, 30 cm, 33 cm, 36 cm, 39 cm, 43 cm, 47 cm, 51 cm

Πώς επιλέγετε το μέγεθος του παλτού για το σκυλί σας;

Για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του πουκάμισου, του αδιάβροχου ή του παλτού του σκύλου σας, πρέπει να μετρήσετε, με ένα εκατοστό στο χέρι σας, την απόσταση από το ακρώμιο έως την ουρά κατά μήκος της πλάτης του σκύλου σας ή την απόσταση σε εκατοστά από το λαιμό του σκύλου σας έως την ουρά .

Η μέτρηση πρέπει να πραγματοποιείται από τη βάση του λαιμού έως το δέσιμο της ουράς. Κατά τη διάρκεια της φάσης μέτρησης, βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος στέκεται σωστά και στέκεται καλά στα πόδια του.

Με βάση τη μέτρηση που έχει ληφθεί, επιλέξτε το πιο σωστό μέγεθος της στρώσης.

Η τελευταία φωτογραφία στο φύλλο προϊόντος δείχνει μια ενδεικτική εικόνα που μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε σωστά την πλάτη του σκύλου σας.

Παράδειγμα: η πλάτη του σκύλου μου έχει μέγεθος 35 cm και το παλτό που θέλω να αγοράσω είναι συσκευασμένο σε μεγέθη 34 cm και 38 cm: Θα πρέπει να παραγγείλω το μέγεθος 38, έτσι ώστε το παλτό να ταιριάζει σωστά στο σκυλί μου, επειδή το 34 θα ήταν μικρό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

ABF58

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
8014302264475