• Νέο
DeNik Pets

Denikpets Παιχνίδι -Μπάλα Magicball (Microfiber Mop Ball)10x10x10 cm

10,00 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Magicball Magic Ball Μπάλα σκύλου. Η μπάλα κυλίνδρου έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνουν τα κατοικίδια ζώα τη χαρά να την βρίσκουν και να τρέχουν μαζί της.

Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Magicball Magic Ball Μπάλα σκύλου. Η μπάλα κυλίνδρου είναι σχεδιασμένη για τα κατοικίδια να απολαμβάνουν τη χαρά να την βρίσκουν και να τρέχουν μαζί της. Προωθεί το ενδιαφέρον των κατοικίδιων για μετακίνηση και μειώνει την αρνητική και καταστροφική συμπεριφορά τους. Όχι μόνο αυτό, μπορεί να προκαλέσει την περιέργεια των κατοικίδιων και να τα κάνει να παραμείνουν ενεργά ψυχικά και σωματικά απολαμβάνοντας τη διασκέδαση των αθλημάτων.

Χαρακτηριστικά:

Η προηγμένη αυτόματη λειτουργία αποφυγής εμποδίων προσφέρει μια κομψή εμπειρία στο κατοικίδιό σας.

Τα ανταλλακτικά  βελούδινα καλύμματα με 4 έντονα χρώματα όχι μόνο τραβούν την προσοχή των κατοικίδιων σας, αλλά βοηθούν και στην καθαριότητα του σπιτιού σας.

Η σφαίρα σκύλου Magicball είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, μη τοξικό πλαστικό υλικό ABS που διαθέτει επίσης συγκεκριμένη αντοχή στην κρούση και τη θερμότητα.

Η λειτουργία καθαρισμού και λείανσης των δοντιών συμβάλλει στη διατήρηση της στοματικής υγείας του κατοικίδιου ζώου σας.

Αποτρέπει την αγχώδη, περιττή και καταστροφική συμπεριφορά του κατοικίδιου ζώου σας για τη διατήρηση της ψυχικής του υγείας.

Τα καλύμματα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και το βελούδο υλικό του καθαρίζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.

Εύκολο στη συναρμολόγηση και χρειάζεται μόνο να περάσετε μερικές φορές για να πάρετε μια μπάλα γεμάτη φαντασία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας χωρίς δισταγμό. 

Ροζ Μπλε Πράσινο Κίτρινο Μέγεθος μπάλας: 10*10*10cm Βάρος μπάλας: 160g

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 * Μαγική μπάλα (η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται)

4 * σακούλες με μπάλες παιχνιδιών (4 διαφορετικά χρώματα)

Λεπτομέρειες προϊόντος

EF295