Ambrosia

Ambrosia Fresh Salmon & Chicken Sterilized Cats Ξηρά Τροφή για Ενήλικες Γάτες με Κοτόπουλο / Σολομό

16,00 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Ξηρά τροφή από την Ambrosia, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. 

Συσκευασία
  • 1.5 Kg
  • 5 kg
Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Ambrosia Grain Free Cat Adult Sterilized Fresh Salmon & Chicken 1,5kgr

Η συνταγή μας Ambrosia Fresh Salmon & Chicken συνδυάζει εύκολα εύπεπτη πρωτεΐνη ψαριού που προέρχεται από φιλέτα φρέσκου σολομού μαζί με αφυδατωμένο κοτόπουλο με πυκνή πρωτεΐνη και επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά. Αυτή η συνταγή με φρέσκο ​​σολομό και κοτόπουλο έχει σχεδιαστεί για στείρες γάτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο και DL-Μεθειονίνη για την πρόληψη των λίθων στρουβίτη και την προστασία του ουροποιητικού συστήματος. Περιλαμβάνει επίσης πρεβιοτικά και προβιοτικά για τη βελτίωση της πέψης και του ανοσοποιητικού συστήματος, χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την προστασία των αρθρώσεων και ταυρίνη και L-καρνιτίνη για την ενίσχυση της ανάπτυξης του εγκεφάλου και του καρδιομυϊκού συστήματος.

Οι αποστειρωμένες γάτες απαιτούν ειδική δίαιτα που περιέχει υψηλές ποσότητες ζωικής πρωτεΐνης, διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα μαγνησίου σε χαμηλά επίπεδα για την πρόληψη του σχηματισμού λίθων στρουβίτη. DL- Η μεθειονίνη παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην οξίνιση των ούρων αποτρέποντας περαιτέρω τον σχηματισμό λίθων. Όντας αυστηρά σαρκοφάγα, όλες οι γάτες προτιμούν κροκέτα με μεγάλες ποσότητες κρέατος, με περιορισμένους υδατάνθρακες και χωρίς κόκκους και τεχνητές χρωστικές. Η συνταγή μας Ambrosia Fresh Salmon & Chicken θα ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο ιδιότροπους που τρώνε.

Σύνθεση
Φρέσκος σολομός χωρίς κόκαλα (25%), αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών (20%), μπιζέλια, μπιζέλια, αποξηραμένες νιφάδες πατάτας, υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη (7%), ζωικό λίπος (7%), πρωτεΐνη πατάτας, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, μέταλλα, σολομός λάδι (1%), αποξηραμένα μήλα, αποξηραμένα καρότα, MOS & β-γλυκάνες, αποξηραμένο κιχώριο (φυσική πηγή FOS και ινουλίνης), αποξηραμένη μαγιά μπύρας, λιγνοκυτταρίνη, αποξηραμένο μπρόκολο, αποξηραμένο σπανάκι, αποξηραμένες ντομάτες, αποξηραμένα βακκίνια, αποξηραμένα , υδροχλωρική γλυκοζαμίνη (100 mg/kg), θειική χονδροϊτίνη (100 mg/kg), φυτικά εκχυλίσματα (Yucca schidigera, Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp).

Αναλυτικά συστατικά
Ακατέργαστη πρωτεΐνη 37 %
Ακατέργαστο λίπος 17 %
Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα 0,4 %
Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα 2,2 %
Ανόργανη ύλη 7,5 %
Ακατέργαστη ίνα 3 %
Υγρασία 6 %
Ca (ασβέστιο) 1,2 %
P (φωσφόρος) 1 %
Mg (μαγνήσιο) 0,09 %

Πρόσθετα (ανά κιλό)
Βιταμίνες
Βιταμίνη Α 30.000 IU
Βιταμίνη D3 1.300 IU
Βιταμίνη Ε 150 mg
Αμινοξέα
Ταυρίνη 1.500 mg
L-καρνιτίνη 100 mg
DL – μεθειονίνη 5.000 mg

Ιχνοστοιχεία
Σίδηρος (θειικός σίδηρος (ll) (μονοένυδρος)) 100 mg
Χαλκός (θειικός χαλκός (ll) (πενταένυδρος)) 7 mg
Ψευδάργυρος (θειικός ψευδάργυρος (ll) (μονοένυδρος)) 100 mg
Μαγγάνιο (θειικό μαγγάνιο (ll) (μονοένυδρο)) 7 mg
Ιώδιο (ιωδικό ασβέστιο) 1,5 mg
Σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,2 mg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ:
Το προϊόν πρέπει να χορηγείται στεγνό. Η γάτα πρέπει να έχει πάντα διαθέσιμο φρέσκο ​​νερό. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση πριν από την Ημερομηνία Καλύτερης Προετοιμασίας που είναι τυπωμένη στη συσκευασία. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία έχει κλείσει σωστά μετά το άνοιγμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

AM25067

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5214001832323