Savic

SA Volcano Συντριβάνι Νερού Λευκό- Γκρί 2,5L

94,00 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση
Ποσότητα
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Το συντριβάνι Volcano χωρητικότητας 2,5L είναι ιδανικό για όλους τους σκύλους και τις γάτες. Συνιστάται επίσης από κτηνιάτρους.

Τα κατοικίδια αγαπούν να πίνουν αυτό το αναβράζον νερό, το οποίο είναι πλούσιο σε οξυγόνο χάρη στη συνεχή ανακυκλοφορία και τα ενθαρρύνει να πίνουν περισσότερο. Το σιντριβάνι διαθέτει επίσης φίλτρο άνθρακα. Εξασφαλίζει ότι η βρωμιά φιλτράρεται πριν αντληθεί το νερό. Επιπλέον, προσθέτει μια ευχάριστη γεύση στο νερό. Αυτά τα συνδυασμένα πλεονεκτήματα μειώνουν τον κίνδυνο προβλημάτων των νεφρών και της ουροδόχου κύστης.

Για τις γάτες, αυτό το μοντέρνο συντριβάνι προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Τα μουστάκια τους δεν μπορούν να ερεθιστούν κατά τη διάρκεια του ποτού χάρη στην ανάγλυφη επιφάνεια.

Σκέφτονται και τα σκυλιά. Η αντιολισθητική άκρη από κάτω παρέχει επιπλέον σταθερότητα στο σιντριβάνι, καθιστώντας δύσκολο για τον σκύλο σας να σπρώξει το ηφαίστειο.

Επιπλέον, το Volcano είναι ένα ιδιαίτερα στιβαρό σιντριβάνι, κατασκευασμένο από μη τοξική μελαμίνη, με ενσωματωμένες λαβές για εύκολη μεταφορά και καθαρισμό.

Το σιντριβάνι πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Όταν δεν χρησιμοποιείται, δεν μένει νερό στο επάνω μέρος. Το νερό τρέχει όμορφα χωρίς να πιτσιλίζει.

Ηφαίστειο, ΤΟ σιντριβάνι για γάτες και σκύλους!

Λεπτομέρειες προϊόντος

SA03311