Dr.Seidel

dr Seidel Adaptation spray για Γάτες

18,70 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση
Ποσότητα
  Available

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Το DR SEIDEL ADAPTATION SPRAY FOR CATS είναι ένα υπερσύγχρονο παρασκεύασμα πολλαπλών συστατικών που ανήκει στην ομάδα των βοηθημάτων συμπεριφοράς. Έχει ηρεμιστική επίδραση στις γάτες. Περιέχει μια σύνθεση φυσικών ουσιών που επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ζώων, όπως και οι φερομόνες της γάτας. Η σύνθεση αντιστοιχεί στο μίγμα που είναι γνωστό από το 1996, που αποκαλύπτεται στο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΕΡ0724832. Η χρήση του σπρέι κατά τη διάρκεια της συμπεριφορικής θεραπείας ενισχύει σημαντικά τη διαδικασία. Δίνει στη γάτα μια αίσθηση ασφάλειας.

Σύσταση

Βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων συμπεριφοράς που προκαλούνται από το στρες ή το άγχος σε ενήλικες γάτες (σημάδεμα ούρων, ξύσιμο επίπλων και άλλων αντικειμένων, υπερβολική ταραχή, γλείψιμο και φωνητική φωνή) βοηθά στον έλεγχο και τη μείωση του επιπέδου του στρες σε καταστάσεις δύσκολες για γάτες όλων των ηλικιών (χωρισμός ενός γατάκι από τη μητέρα του,

αλλαγή περιβάλλοντος, επίσκεψη στον κτηνίατρο, διαμονή σε ξενοδοχείο με γάτες, ταξίδια, άφιξη νέου μέλους της οικογένειας, άγχος αποχωρισμού, καταιγίδες, εκρήξεις πυροτεχνημάτων κ.λπ.)

Το κολάρο είναι κατάλληλο για γάτες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των γατών.

Τρόπος χρήσης

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ Ή ΑΓΧΟΣ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΙΑ ΖΩΑ

Σήμανση ούρων

– Αφαιρέστε τη ρύπανση και ψεκάστε τα σημεία που λερώθηκαν από τη γάτα νωρίτερα 1-2 φορές την ημέρα.

Ξύσιμο επίπλων και άλλων αντικειμένων

– Ψεκάστε τα έπιπλα και τα αντικείμενα που γρατσουνίστηκαν και καταστράφηκαν από τη γάτα 1-2 φορές την ημέρα.

Λεπτομέρειες προϊόντος