EasyPill

Λιχουδιά για τα Χάπια του Σκύλου EasyPill Enjoy Care Giver Dog 20gr (1pcs)

3,60 €
χωρίς ΦΠΑ Άμεση Παράδωση

Το Easypill για σκύλους κάνει τη χορήγηση δισκίων/φαρμάκων πολύ πιο εύκολη! Ο σκύλος σας δεν θα βλέπει ούτε θα μυρίζει πια το φάρμακο (ταμπλέτα) και θα βλέπει το EasyPill ως «θεραπεία».

Ποσότητα
  Available

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

 

Πολιτική Επιστροφών

Σκύλος Easypill

Είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες σκύλων: να δίνετε στον σκύλο σας ένα tablet. Λόγω του σχήματος ή/και της γεύσης, πολλά ζώα αρνούνται να φάνε ή να καταπιούν ένα δισκίο. Το Easypill βοηθάει! Λόγω της εύκολα ζυμώσιμης ουσίας, μπορείτε να κρύψετε τη γεύση και το σχήμα ενός δισκίου. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα ο σκύλος σας να φάει τα δισκία χωρίς κανένα πρόβλημα!

Πώς χρησιμοποιείτε το Easypill;

Κόβοντας απλά ένα κομμάτι Easypill, μπορείτε να το ζυμώσετε γύρω από ένα δισκίο. Ο προσδιορισμός του μεγέθους εξαρτάται από το μέγεθος του σκύλου σας και του tablet. Το Easypill που έχει απομείνει μπορεί να αποθηκευτεί στη σακούλα σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες.

Σύνθεση:

Άλευρο πουλερικών, σιρόπι γλυκόζης, νερό, αλεύρι γκουάρ, ζωικά λίπη, προζελατινοποιημένο άμυλο σίτου, γλουτένη σίτου, αντιοξειδωτικά με έγκριση CE, ενισχυτικό γεύσης, συντηρητικά, χρωστικές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: